a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Back To Top

Søknadsskjema

Restplasser er nå annonsert, søk så fort du kan, førstemann til mølla 🙂

Kragerø Kunstskole tar inn søkere basert på arbeidsprøver, cv, arbeidserfaring og motivasjonsbrev. Det er ikke krav om generell studiekompetanse. Lærerne i opptakskomiteen har en lang kunstnerisk utdannelse bak seg og arbeider som profesjonelle kunstnere i tillegg til å være lærere; vi har ingen “favoritt-kunst» som vi prioriterer i opptaket men er interessert i alle typer arbeider og kan vurdere kvalitet uansett teknikk. Vi ser etter om du har evne og vilje til å prøve forskjellige teknikker og ideer i arbeidene dine, og sammen tekstene og forsøker vi å danne oss et bilde av hvorfor du vil gå på kunstskole, hva du kan, hva du er interessert i lære og hvordan skolen kan hjelpe deg videre.

Tips til søknaden:

Ta gode bilder! Du trenger bare seks bilder i søknaden, så bruk litt tid på fotografering slik at vi klarer å se arbeidene dine godt!

Vis litt forskjellige arbeider! For eksempel kull, blyant, akvarell, maleri, skulptur, keramikk, foto, video, 3d-print, digitale tegninger osv. Vi liker å se at en kandidat eksperimenterer og er nysgjerrig (men vi forventer ikke at du har 3d-printer eller keramikkovn hjemme)!

Skriv litt om bildene dine! Tittel og teknikk kan forklare oss mye. Hvis bildet har en spesiell historie bak seg kan du også fortelle det men pass på at du ikke skriver inn for personlige eller sensitive opplysninger i skjemaet vårt!

Viktige datoer:

30. april: De første søkerne får svar på søknaden din.

14. mai: Siste frist for å akseptere skoleplass.

Husk at du nå har 14 dagers angrerett etter å ha betalt depositum!

21. mai: Restplasser annonseres, vi behandler søknader som kommer inn etter denne fristen fortløpende

Dersom du ikke ønsker å benytte søknadsskjemaet under, kan du sende en e-post med nødvendig informasjon, eller du kan ringe eller sende oss et brev. Skolen er godkjent for studiestøtte fra Lånekassen! Kragerø Kunstskole AS tar opp elever til 1. studieår i samsvar med regelverket fastsatt i Lov om Frittståande Skolar (Friskolelova).

Har du spørsmål om skolen eller søknadsprosessen? Gikk noe galt når du prøvde å sende inn? Skjønner ingenting og rakk ikke fristen? Ikke fortvil: bare ta kontakt så hjelper vi deg, en telefon til oss fikser det meste 🙂

Kontaktinformasjon finner du på denne siden!

  Søknad til Kragerø Kunstskole

  Skjemaet kan ikke lagres, så det er lurt å samle alle opplysninger og svar på spørsmål i et tekstdokument slik at du kan klippe og lime inn i skjemaet. Husk å komprimere alle bildene slik at de ikke er over 4mb.


  Fornavn: (obligatorisk)


  Etternavn: (obligatorisk)


  Gateadresse: (obligatorisk)


  Postnummer: (obligatorisk)


  Sted: (obligatorisk)


  E-post: (obligatorisk)


  Telefon: (obligatorisk)


  Fødselsdato: (obligatorisk)

  Utdanning: (obligatorisk)

  Opptaksreglementet ved Kragerø Kunstskole prioriterer studenter som har rett til videregående utdannelse; sett kryss ved de nivåene du har fullført i videregående skole. Minst et av valgene må velges!

  Ikke startet VGSFullført VG1Fullført VG2Fullført VG3  Arbeidserfaring:


  Tilleggsinformasjon, dersom du ønsker det:


  Datakunnskap:

  Deler av undervisningen omfatter data og datakompetanse. Vi jobber på Mac og hovedprogrammene vi bruker er Photoshop og Illustrator.


  Jeg kjenner til disseJeg har liten eller ingen erfaring med data


  Eventuelt annet relatert til data


  Kunstnerisk aktivitet:

  Sett et kryss ved de kunstneriske aktivitetene du eventuelt har jobbet med.

  TegningFotoMetallGrafikkMalingKeramikkTrearbeidSkulpturGrafisk Design3D-printingInstallasjonPerformanceVideo


  Eventuelt andre kunstneriske uttrykk du har arbeidet med eller er interessert i:


  Motivasjon

  Vi ønsker at du skriver litt om hvorfor du har lyst til å bli student ved Kragerø Kunstskole:

  Hvor hørte du om Kragerø Kunstskole? (obligatorisk)

  GoogleFacebookInstagramVennerForeldreRådgivereHjemmesideVilbli.noStudentum.noUtdanning.no


  Legg ved bilder av noe du har laget her (obligatorisk). Vi ønsker å se arbeider i forskjellige teknikker slik at vi får et godt bilde av hvordan du jobber. Eksempler kan være tegning, maleri, keramikk, skulptur, digitale arbeider, fotografi, installasjon eller andre teknikker du har jobbet med. Gyldige filtyper er pdf, txt, rtf, gif, png, jpg, jpeg, doc og docx:
  (obs maks filstørrelse 4 Mb)


  Fortell oss litt om bildene: (obligatorisk)


  Administrasjonsgebyr:

  Hvis du blir tilbudt en plass ved Kragerø Kunstskole vil du måtte betale et depositum på 2000kr når du aksepterer plassen. Dette depositumet blir trukket fra semesteravgiften ved oppstart.


  Godkjennelse:

  Jeg har oppgitt korrekte opplysninger og ønsker å bli kontaktet av Kragerø Kunstskole. Jeg godtar at Kragerø Kunstskole behandler/lagrer mine personlige data i henhold til gjeldende personvernsregler (GDPR / 2018)


  Les før du klikker på Send inn søknad:

  Klikk én gang på send-knappen og ta en liten pause: skjemaet vil kunne bruke noen minutter på å sende inn søknaden din, dette er helt normalt og fungerer 99% av tiden! Det er likevel lurt å ha en kopi av all tekst du har skrevet inn i skjemaet på datamaskinen din i tilfelle noe går galt. Hvis du ikke får det til er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg :).Når skjemaet er ferdig lastet opp til oss åpnes det en side som gir beskjed om at vi har mottatt søknaden og som gir litt informasjon om hva som skjer videre. I tillegg blir det sendt en kvittering på mottatt søknad til e-posten du skrev inn i skjemaet!