a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Back To Top

Kamil Dominik Vu

CircleForest City er en surrealistisk horror-, drama-tegneserie med innblandet sci-fi og komedie-elementer. Handlingen tar utgangspunktet i en by som fengsler sine borgere i sine strukturer, omringet av en uendelig omkrets av skog.

Vi følger Lin, Martha og Bob på en reise gjennom den kaotiske byen og alle utfordringene den har å tilby, inkludert monstre, levende bygninger, umenneskelige borgere, arbeidsledighet og mangel på motivasjon til å leve i en boks som man aldri kommer ut av.

Historien er en ren fantasi men også en refleksjon av livets kaos og uro i verdenen som vi ble født inni og lever i.

Kamil Dominik Vu, Circleforest City, 2020

Tegneserie, penn og blyant, 60 sider, A4

Design av borgere​:
Borgere i byen består av mennesker og umenneskelige vesner som er designet for å skape en følelse av sosial angst og isolasjon fra andre. Dette ble gjort for å fremheve elementet av psykologisk horror som definerer frykten og usikkerheten blant masser av ukjente individer.

Kamil Dominik Vu, Circleforest City, 2020

Tegneserie, penn og blyant, 60 sider, A4

Design av karakterer​:
Historien har tre hovedkarakterer og noen sidekarakterer. Alle spiller en viktig rolle for å bevege historien fremmover og skape en visualisering av hvordan lived i byen er. Designet deres tar utgangspunktet i japansk tegneseriestil men skal også være tilnærmet realistiske fjes, uttrykk og anatomi.

Kamil Dominik Vu, Circleforest City, 2020

Tegneserie, penn og blyant, 60 sider, A4

Visuell eksperimentering​:
Kamil har eksperimentert med perspektiver og måter å kombinere karakterer, uhyrer og omgivelser slik at utsende blir mest mulig ekspressivt. I dette bilde ser vi en scene der uhyret er vist tårnende over blokk med leiligheter for å vise hvor stor den er i forhold til alt annet av omgivelser. Ved mer dramatiske scener økes kontrasten med mørke bakgrunner for å skape et mer intense inntrykk av atmosfæren, eller følelser til karakterer.