a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Back To Top

Jarand Tangen Nilsson

Dette er en samling av bittesmå blyanttegninger jeg har laget i løpet av min tid, både på Kragerø Kunstskole, og tidligere år. Målet med dette var å samle dem opp, få oversikt og presentere dem, siden de ellers ville blitt lagt til side og glemt, noe som ikke er ønskelig med tanke på hvor mange de er og hvor mye av min tid jeg har brukt på dem.

Alle disse utallige små, detaljerte mikrotegningene, har jeg ofte har laget på helt tilfeldige steder: alt fra i små skissebøker, til margen på stensiler, på åpne konvolutter, eller på matpapir. De er resultatet av at jeg ofte plutselig bare må tegne, og ofte har jeg blyanten ikke langt unna. Når jeg sitter ved pc’en ligger det gjerne konvolutter som har inneholdt regninger o.l. ved siden av, og da er de veldig lette å begynne å tegne litt på.

De tegningene som er valgt ut til å vises på denne siden er litt i samme tema. Alle har hentet inspirasjon fra eventyr og sagn. Vi finner vikingskipet, som kanskje det mer realistiske, mens dragen og fossegrimen er vesener kjent fra nordisk folketro.

Jarand Tangen Nilsson, Drage

Blyant på papir, 4 x 4 cm

Jarand Tangen Nilsson, Vikingskip

Blyant på papir, 11,5 x 11,5 cm

Jarand Tangen Nilsson, Fossegrimen

Blyant på papir, 14,5 x 11,5 cm