a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Back To Top
Her er opptaket fra digital åpen dag 24. mars!

Takk til alle som kom på digital åpen dag!

Gikk du glipp av den digitale åpne dagen vår? Her er opptaket av rundturen på skolen! Hvis du lurer på noe kan du kontakte oss her, husk søknadsfrist 15. april!

Digital åpen dag på Kragerø Kunstskole onsdag 24. mars klokken 13:00-14:00

Bli med på en live rundtur på ca. en time på Kragerø Kunstskole! Vi starter i tredje etasje hvor vi møter rektor som ønsker velkommen, forteller litt om skolen og viser fram skolens beliggenhet ved kaikanten i Kragerø. I tredje etasje besøker vi på overlyssalen hvor malerene holder til, det store klasserommet i 2. etasje, studentkjøkkenet og biblioteket. For tiden er 1. klassen i sving i klasserommet: her er redaksjonene for fanzine-prosjektet.

Vi går ned til 2. etasje hvor vi ser på den splitter nye datasalen og 3d-printerene våre. deretter går vi ned til 1. etasje, hvor det for tiden er innspurt på prosjektet til 1. klasse og det er full aktivitet med silketrykk. Etter et kort besøk hos silketrykkerne ser vi på treverkstedet, ovnsrommet, metallverkstedet, glassur-rommet, skulptursalen og den nye glasshytta hvor noen av 2. klasse-studentene jobber med glassblåsing for tiden.

Vi avslutter rundturen på kaikanten så dere virkelig får se hvor fint skolen ligger i småbåthavna i Kragerø. Velkommen!

Vi bruker Zoom

Hele rundturen blir sendt live på Zoom! Vi kommer til å sende arrangementet som et Zoom-webinar noe som vil bety at det kun er vi som har åpent kamera og mikrofon. Vi anbefaler deg å installere Zoom på en PC eller Mac for å få best mulig lyd og bilde, men du kan selvfølgelig bruke Zoom på telefon eller nettbrett hvis du vil. Du trenger ikke å lage en Zoom-bruker for å delta på arrangementet: etter å ha installert Zoom bruker du webinar-lenken som vi legger ut på denne siden!

Still spørsmål!

Du kan ikke bruke kamera og mikrofon til å spørre spørsmål men bruk Q&A-knappen nederst på Zoom! Kontoret og rektor vil være logget på og svarer på spørsmål som dukker opp underveis! Har du allerede spørsmål som du trenger svar på? Ta kontakt med oss her!