Administrasjon og Styret

Rektor

Kari Skoe Fredriksen

+47 482 06 789
Send e-post

Kari er utdannet ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen og Kunstakademiet s’Hertogenbosch, Nederland.

Som kunstner og kunsthåndverker har hun stilt ut en rekke steder i Norge og utlandet, bla. USA, Canada, Nederland, Sverige og England.

Hennes arbeider er innkjøpt av bla. Nasjonalmuseet i Oslo, Norsk Kulturråd, Vestlandske Kunstindustrimuseum i Bergen, Nordenfjeldske kunstindustrimuseum i Trondheim og Fondet for innkjøp av samtidskunsthåndverk.

Hun har også utført en rekke offentlige utsmykkinger og arbeidet som kunstkonsulent og kurator.

Kari har bred erfaring med prosjektstyring og ledelse innen kunstfeltet, særlig rettet mot undervisnings- og forskningsmiljøet. Hun har hatt diverse verv og roller innen kunstrelaterte virksomheter, bla. som professor ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen, daglig leder for Nasjonalt Teglsenter i Lunde, konstituert daglig leder for Telemark Kunstsenter og som leder for Norske Kunsthåndverkere, region Sør (NK-Sør).

Kari har arbeidet som kunstner i Bergen, Rotterdam og Skien.

Kontormedarbeider

Ilona Buraka

+47 40 04 79 22
Send e-post

Ilona er fra Riga. Har mastergrad i arkitektur og pedagogikk. Har jobbet som lærer i visuell kunst, som foreleser i Kunstundervisning center, som kunstner i Latvisk Statsdukketeater .

Driver med dukkedesign, dukkelaging og figurteater. Har hatt eget barneteater. Lager forestillinger og verksted for barn og voksne. Snakker 4 språk. Morsmål er russisk.

 

Styret

Mette K. Ofstad, styreleder
Harald Bothner, nestleder
Odd G. Iversen, styremedlem
Kyrre Andersen, styremedlem
Per Kristian Nilsen, styremedlem

Varamedlemmer:
Peter G. Dahll
Tore Forsberg

Ansattrepresentant: Bård Tørdal